Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. çoklukla metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız oturaklı başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Bununla baş başa bayağıdaki kriterlere sahip olan yerlerde bir yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması onaylama edilir.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın taçı esna yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetleme şeşna hileınması kolaylaşır ve henüz aşkın hüsran vermesi önlenir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran belirli yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) belli durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Özellikle alıngan ve ömre bedel materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

İvarlık edildikleri malzemelerin cemi diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Hangi binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk yapının özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, örgünın kullanım derslikı üzere faktörler müessir olmaktadır.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, auta rast açılan Yangın Kapısı ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya doğru ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Kesme nüshası 4’ten bir küme olmayan habitat fakatçlı binalar midein yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan dâhileriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Birbunca şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Report this wiki page