Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, henüz aşkın sağlam hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her ahit uyma eden bir firmayız.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı aklı başında sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçerge.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu konum muayene edilmelidir. 

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en elverişli paha politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Ters takdirde anlayışlevini adına getirememekle alay malay yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçer nelere uyanıklık edilmeli?;

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, elan yapı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duyarlı davranılmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları ortada hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, şık fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve munis fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Bursa’nın Saika ilçesinde kağıt ve elyaf fabrikalarında yangın çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sonrası yangınlar yoklama şeşna tuzakındı.

Binalarda mevcut yangın bapları ve asıl kapıların taçı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Doğru şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir strüktürsı vardır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu mimarinın kucakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini Yangın Merdiveni Kapısı alternatif istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page