Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya emekleri sebebiyle kapılar hüsran görmez.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, daha bina tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duygulu davranılmalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri bayağıdaki şekilde sıralanabilir:

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları üzere değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, dünyaa doğru oluşturulan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında kategorik kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan veya yaylı menteşe ile muktezi mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir başka unsur ise emniyet adına ihtiyaç duyulan şiabat contalardır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya sair bir evgin durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her Yangın Kapısı Fiyatları ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet alıyoruz.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

1 mm veya elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok daha dobra ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

En munis fiyatı bulmanız derunin farklı seçenekleri zıtlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en normal yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page